Cybercrisis onder controle in 3 uur met de Cyber Boost Sessie op 17 november!

Het is een angstaanjagende realiteit: één op de vijf ondernemers wordt geconfronteerd met een cyberaanval. Denk aan het recente geval waarbij veel ondernemers in Amstelveen slachtoffer werden van een computerhulpbedrijf. Deze systeembeheerder zette zonder toestemming alle contracten op zijn eigen naam en inde hoge bedragen via automatische incasso. Hij dreigde essentiële bedrijfsvoorzieningen plat te leggen als er niet werd betaald. Wat zou jij doen in zo’n situatie?

Op 17 november, de Dag van de Ondernemer, nodigen we je uit bij de Cyber Boost Sessie. Eerdere sessies waren een groot succes, alle deelnemers ging vol vertrouwen de deur uit. Hier zijn enkele indrukken van deelnemers:

Deze sessie, georganiseerd in samenwerking met Stay on Track en het Platform Veilig Ondernemen Amsterdam-Amstelland wordt geopend door wethouder Adam Elzakalai, waarna in een leerzame en interactieve sessie een cybercrisis gemanaged gaat worden en daarna lekker napraten op een gezellige netwerkborrel.

Belangrijke details:

Wacht niet tot het te laat is! Een effectieve voorbereiding kan de schade van een cyberaanval aanzienlijk beperken. Meld je snel aan via https://www.oa-amstelveen.nl/agenda/gehacked-wat-nu

Empowering cybersecurity together. 

Deel dit bericht via: