CCRC bij The ONE Conference 2023

The ONE Conference Cybersecurity Cyber oefenen

Staat 3 en 4 oktober al in jouw agenda? CCRC neemt met trots deel aan The ONE Conference, die op 3 en 4 oktober in Den Haag plaatsvindt.

The ONE Conference is niet zomaar een cybersecurity-evenement; het is dé cybersecurity-conferentie van Europa! Hier delen experts van over de hele wereld hun kennis en inzichten over de meest recente ontwikkelingen in cyberbeveiliging. Met als missie het bieden van een platform voor het delen van kennis en ideeën binnen het internationale netwerk van cyberbeveiliging.

De conferentie zal een breed scala aan onderwerpen behandelen, variërend van zeer technische onderwerpen zoals malware-detectie, incidentrespons en juridische zaken tot minder technische onderwerpen, zoals samenwerking tussen de publieke en private sector, governance en recente cybersecurity-onderzoeken.

Bij CCRC zijn we bijzonder trots op onze rol als experts in dit evenement. We hebben onze eigen stand waar we live demonstraties geven van onze oefentool, onze nieuwste diensten en innovaties presenteren, en zelfs ons allereerste boek onthullen.

Houd er rekening mee dat The ONE Conference een exclusief uitnodigingsevenement is en het maximale aantal genodigden al is bereikt. Als je geen uitnodiging hebt ontvangen maar wel graag wilt deelnemen, kun je hier een plaats op de wachtlijst reserveren.

We hopen je te zien op 3 en 4 oktober.
https://one-conference.nl/

Deel dit bericht via: