CCRC wordt trotse partner van Anders Werken

Anders werken partnership cyberoefenen

Cyber Chain Resilience Consortium (CCRC) is officieel partner geworden van Anders Werken. Dit strategische partnerschap ondersteunt de missie van CCRC om organisaties te beschermen tegen “Supply Chain Cyberaanvallen” en een meer cyberweerbaar Nederland te creëren.

Anders Werken, is dé toonaangevende bron van kennis en expertise op het gebied van nieuwe werkvormen en hybride werken. Ook tijdens het managen van een cyber crisis moet er rekening gehouden worden met nieuwe werkvormen en kan dit zelfs helpen in het efficient afhandelen van een cyber crisis. Daar zagen we als CCRC een mooie connectie met het platform Samen Werken. Het komende jaar gaan we hier op uiteenlopende manieren verder invulling aan geven.

Anders Werken biedt managementprofessionals een platform om te netwerken met praktijkexperts en vakgenoten, en om inspiratie op te doen over de nieuwe werkmix. Deze inspiratie wordt gedeeld via dagelijks nieuws, podcasts, radiospecials en nu ook tijdens de hybride summit.

Het partnerschap tussen Anders Werken en CCRC brengt een sterke synergie tot stand. CCRC fungeert als een platform waar publieke en private organisaties samenwerken om zich te beschermen tegen cyberaanvallen in de supply chain. De partners van CCRC bundelen hun inspanningen en middelen om gezamenlijk cyberoefeningen in de keten op te zetten en uit te voeren, met ondersteuning van CCRC. Het partnerschap tussen Anders Werken en CCRC resulteert ook in het gezamenlijk organiseren van cyberoefeningen en deelname aan belangrijke keynotes, seminars en sessies, waarbij expertise wordt gedeeld en kennis wordt vergroot.

Met dit partnerschap zetten Anders Werken en CCRC een belangrijke stap in het versterken van de cyberveiligheid en het bevorderen van innovatieve werkvormen.

Deel dit bericht via: