CCRC en gemeente Den Haag slaan handen ineen voor Cyber Boost Sessie tijdens Hâck The Hague!

Hack The Hague partnership actueel

Binnenkort wordt de samenwerking tussen CCRC en de gemeente Den Haag in de praktijk gebracht, en wel tijdens het veelbelovende evenement “Hâck The Hague”. Op maandag 2 oktober verzamelen meer dan 120 bedreven professionele hackers en ambitieuze studenten zich in het imposante stadhuis van Den Haag. De focus van deze bijeenkomst ligt op het grondig onderzoeken van diverse digitale systemen, zowel van de gemeente zelf als van haar leveranciers, om zo de digitale veiligheid te peilen. Elk ontdekt kwetsbaar punt wordt vastgelegd en gerapporteerd, met het oog op het verbeteren van onze collectieve digitale weerbaarheid.

Een van de hoogtepunten van deze dag is de Cyber Boost Sessie, die een wezenlijk onderdeel vormt van het programma. Hier krijgen deelnemers de kans om te leren over doelmatig handelen tijdens een potentiële cybercrisis binnen een complexe keten. Van cruciaal belang zijn de stappen die ondernomen worden tijdens zo’n kritieke situatie, evenals het effectief in gang zetten van de noodzakelijke processen. Deze sessie biedt inzicht in het beheren van digitale crisissituaties en is een waardevolle aanvulling op de vaardigheden van alle aanwezigen.

CCRC is trots op deze unieke kans om deel te nemen aan Hâck The Hague en kijkt uit naar inspirerende ontmoetingen, uitwisseling van kennis en het gezamenlijke streven naar digitale veiligheid.
Bezoek de website Hâck The Hague voor meer informatie en updates over het event.

Cyberoefenen Hack The Hague Gemeente Den Haag CCRC
Deel dit bericht via: