Na 21 maart ben jij voorbereid op een cyberaanval!

Cyber boost sessie 21 maart

Ben jij voorbereid op een cyberaanval? Op donderdag 21 maart organiseert FME, in samenwerking met het CCRC, een sessie die gewijd is aan cyberoefenen.

Het aantal cyberaanvallen op bedrijven blijft stijgen, en één op de drie ondernemingen wordt er vroeg of laat mee geconfronteerd. Om voorbereid te zijn op deze toenemende dreigingen, is het niet alleen cruciaal om de juiste organisatorische en technische maatregelen te treffen om aanvallen te voorkomen, maar ook om te weten hoe je adequaat kunt handelen tijdens dergelijke noodsituaties.

Deze sessie is ontworpen om deelnemers een realistische ervaring te bieden in het omgaan met verschillende cyberincidenten die relevant zijn voor de technologische industrie. Het programma is een waardevolle mix van theoretische kennis en praktische oefeningen, waarbij deelnemers in groepen aan de slag gaan, uiteraard onder begeleiding van cyberexperts.

Meer informatie

Het programma begint met een informatieve sessie waar FME-leden worden bijgespijkerd over de werkwijze van hackers en de cruciale overwegingen voor organisaties. Daarna volgt de cyberoefening, waarin speciaal ontwikkelde crisissituaties worden gesimuleerd. Tijdens deze oefeningen spelen tijdsdruk en uniforme besluitvorming een belangrijke rol. Naast het opdoen van waardevolle kennis over het veilig houden van jouw onderneming, is deze sessie ook gericht op plezier en interactie. Deelnemers leren niet alleen van de experts maar ook van elkaar. 

Dit haal je als deelnemer uit de sessie:

Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Je kunt je aanmelden via de link: https://www.fme.nl/agenda/cyberoefening-ben-jij-voorbereid-op-een-cyberaanval. Het is ook mogelijk om met meerdere personen van jouw organisatie deel te nemen aan deze sessie.

En dat is nog niet alles, na afloop ontvang je van ons een whitepaper met de belangrijkste lessen en praktische tips. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op donderdag 21 maart.

Deel dit bericht via: