DTC blikt terug op een succes 2023

Een felicitatie voor het Digital Trust Center (DTC) dat met trots terugblikt op een succesvol 2023.

In het vijfde jaar van het bestaan van DTC heeft het indrukwekkende stappen gezet om de digitale veiligheid van ondernemend Nederland te vergroten. CCRC ervaart, als partner van DTC, dat de gesprekken met ondernemers verschuiven van ‘waarom’ naar ‘hoe.’ Dit is een grote verandering sinds het begin van het CCRC-initiatief. De ondersteuning van DTC heeft CCRC in staat gesteld bij te dragen aan het vergroten van de impact.

Een hoogtepunt van het afgelopen jaar was de groei van de DTC Notificatiedienst. Met bijna 140.000 notificaties in 2023 heeft het DTC laten zien dat het in staat is snel en efficiënt te reageren op cyberdreigingen. De samenwerking tussen CSIRT-DSP en NCSC heeft bijgedragen aan deze groei en verbetering.

De DTC Community, een online cyberforum, heeft eveneens een indrukwekkende groei doorgemaakt. Met 2.855 aangesloten bedrijven en organisaties, waarbij CEO’s, directeuren en CISO’s goed vertegenwoordigd zijn, fungeert het als een waardevol platform voor het delen van cybersecurity-informatie en best practices.

DTC terugblik 2023

Met trots en plezier hebben we een bijdrage geleverd aan de DTC terugblik 2023: https://www.digitaltrustcenter.nl/nieuws/dtc-blikt-terug-op-2023

We blijven ook in 2024 verbonden aan DTC en leveren, waar mogelijk, zoveel mogelijk onze bijdragen!

Deel dit bericht via: