Dynamische Cyber Boost Sessies

Cyber Boost Sessie PVO

Op 28 november organiseerden CCRC en PVO Utrecht twee Cyber Boost Sessies, waarbij 30 ondernemers, zowel kleine-, middelgrote- en grote organisaties de kans kregen om te ontdekken hoe een digitale crisis aangepakt moet worden. De rode draad van de training? Het ervaren van digitale uitdagingen en weten hoe je de schade van een cyberaanval flink kan verminderen.

De diversiteit onder de deelnemers bracht een breed scala aan perspectieven binnen de gehele keten met zich mee. Inzichten in de specifieke obstakels waarmee bedrijven van verschillende grootte en uit diverse sectoren te maken hebben, verrijken de sessies. Het is duidelijk geworden dat klein en groot goed samen kunnen optrekken in het verhogen van cyberweerbaarheid in de keten.

Een interactieve omgeving

De experts zorgden voor een gestructureerde en interactieve omgeving. Hierin werden open discussies over crisismanagement aangemoedigd, waar deelnemers konden profiteren van de rijke ervaring van hun mededeelnemers.

De kracht van deze sessies? Niet alleen de gedeelde kennis, maar vooral de praktische aanpak. Geen verwarrende cyber theorie, maar een hands-on benadering onder begeleiding van experts. Na het afronden van deze leerzame sessies gingen de deelnemers niet alleen naar huis met praktische tools, maar ook met waardevolle inzichten die hen de juiste richting gaven om vervolgstappen te kunnen nemen. Deze deelnemers gaan aan de slag met een actieplan en beoordelen deze sessies met een gemiddelde van een 8.5!

Hoor jij de klok ook al tikken? Wacht niet tot het laatste moment! Leer hoe je aan de slag kunt gaan om de impact van een cyberaanval te verminderen. Ontdek hier alles over onze Cyber Boost Sessies.

Empowering cybersecurity together.

Deel dit bericht via: