Op 3 oktober werd het CCRC-handboek ‘CYBER CRISIS? GÉÉN PANIEK’ officieel uitgereikt tijdens The ONE Conference. De overhandiging, uitgevoerd door Eric-Jan de Roode en Kelvin Rorive aan Michel Verhagen, manager bij het Digital Trust Center, staat voor een belangrijk moment in het streven van CCRC naar een verhoogde cyberweerbaarheid in Nederland.

Michel Verhagen benadrukte de essentie van cyberoefeningen voor de versterking van de nationale cyberweerbaarheid. Het CCRC-handboek, een resultaat van een intensieve samenwerking, biedt organisaties waardevolle inzichten en praktische richtlijnen voor het opzetten van doeltreffende cybercrisisoefeningen.

Het CCRC-handboek is beschikbaar in zowel digitale als fysieke vorm, waarbij de digitale versie gratis te downloaden is of een tastbaar exemplaar aangeschaft kan worden voor € 9,95 (handelingskosten).

Het is belangrijk om direct met de benoemde tools in het boek aan de slag te gaan. Daarom zijn op deze pagina handige sjablonen en nuttige links te vinden, ontwikkeld om organisaties te ondersteunen bij het versterken van de cyberweerbaarheid.
Feedback is voor CCRC van groot belang, of het nu een quote is of een persoonlijke ervaring met het boek, dit draagt bij aan de verbetering van de tweede druk en de vergroting van het bereik. Feedback kan via deze link worden achtergelaten.

Veel leesplezier!

CCRC-handboek cyberoefenen