Wat doe jij bij een cyberaanval?

Wist je dat één op de vijf ondernemers vroeg of laat het doelwit wordt van een cyberaanval? Zo geven verschillende bronnen aan dat

Van Eck Transport, een gerenommeerd transportbedrijf gevestigd in Veenendaal, recentelijk slachtoffer is geworden door PLAY ransomware. Er zijn documenten met gevoelige informatie vrijgegeven, waaronder gegevens van medewerkers en klanten, kopieën van ID’s en paspoorten, en financiële gegevens. Wat zou jij doen als je in hun schoenen stond?

Gehackt? Leer wat jij moet doen!

Op dinsdag 28 november kun je als ondernemer gratis deelnemen aan een Cyber Boost Sessie onder begeleiding van cybersecurityprofessionals. Tijdens de Cyber Boost Sessie:

Meld je aan!

De Cyber Boost Sessie wordt aangeboden door CCRC en mede mogelijk gemaakt door het Platform Veilig Ondernemen Midden-Nederland en de gemeente Utrecht. We verwelkomen je graag op dinsdag 28 november bij Bar Beton in Rijnsweerd. Kies de sessie die het beste bij jou past:

Wacht niet tot het te laat is! Een effectieve voorbereiding kan de schade van een cyberaanval aanzienlijk beperken. Meld je snel aan via https://surveys.enalyzer.com/survey/linkindex?pid=q6gaqug7

Empowering cybersecurity together. 

Deel dit bericht via: