Wij maken jouw bedrijfscontinuïteit cyberweerbaar voor de hele keten!

Realistische cyberoefeningen en continuïteitsmanagement

Onze diensten:

Educatieve sessie

Cyber Boost
Sessie

Weet jij wat je moet toen tijdens een cybercrisis? Wij leren het je! Tijdens de 3 uur durende interactieve Cyber Boost Sessie leer je, samen met experts en andere ondernemers, hoe te handelen bij een cybercrisis.

Realistische simulatie

Cyber Crisis Response

Hacked! Ervaar een realistische cyberaanval samen met jouw ketenpartner tijdens de Cyber Crisis Keten Oefening. In deze oefening beheer je, samen met jouw ketenpartners, een op maat gemaakte cyberaanval. 

Early warning system

Human Cyber Threat Intelligence

Human Cyber Threat Intelligence is een slim en anoniem early warning systeem dat je in staat stelt de ontwikkeling van cyberdreigingen binnen jouw keten te monitoren

Continuïteitsmanagement

HavocControl

Geef je het beheer liever compleet uit handen? Met  HavocControl fungeren wij als jouw partner voor robuust continuïteitsmanagement in de digitale wereld. Wij zorgen ervoor dat jouw organisatie compleet up to date is én blijft. 

Onze diensten

Klaar voor alle cyberscenario's!

Ontdek de unieke diensten voor cybercrisisrespons, variërend van realistische oefensessies tot proactieve threat intelligence. CCRC begeleidt jou en jouw organisatie bij een goede voorbereiding op een cyberaanval.

Oefen met de volledige keten.

Wij dragen bij aan het versterken van de cyberweerbaarheid van de keten door kennis te delen en gezamenlijk cyber response oefeningen uit te voeren.

Door samen te werken, kan optimaal geprofiteerd worden van de voordelen die deze aanpak biedt zoals:

CCRC
Continuiteitsmanagement voor bedrijven

Bedrijfscontinuïteit in een digitaal tijdperk een digitaal tijdperk

Ontdek onze doelgerichte continuïteitsmanagementdienst, speciaal ontworpen voor de uitdagingen van een gedigitaliseerde wereld.

Voor elke organisatie die continuïteitsmanagement wil opzetten of verbeteren.

HavocControl fungeert als jouw partner voor robuust bedrijfscontinuïteitsmanagement: