CCRC evenementen 2023 / 2024

Waar ga jij naar toe?

Alle events
Komende events
CCRC Event
22-04-2024

Cyber Boost Sessie PVO | Hoeksche-waard

Besloten inschrijving

Deze praktijkgerichte training, onder begeleiding van ervaren cybersecurityprofessionals van het Cyber Chain Resilience Consortium (CCRC), geeft je de kans om je voor te bereiden op mogelijke cyberaanvallen, met de nadruk op het beperken van schade en, nog belangrijker, het voorkomen van dergelijke aanvallen.

CCRC Event
08-04-2024

Cyber Boost Sessie PVO | Voorne-putten

Besloten inschrijving

Ondernemers zijn interessant voor cybercriminelen, vooral kleine en middelgrote bedrijven, omdat zij over het algemeen minder maatregelen nemen om digitaal veilig te zijn. Dit maakt jou kwetsbaar. Vergroot daarom zo snel mogelijk de cyberweerbaarheid van jouw organisatie. Als ondernemer kun je gratis deelnemen aan de training Cyberh@cktisch.

CCRC Event
25-03-2024

Cyber Boost Sessie PVO | Goeree-overflakkee

Besloten inschrijving

Deze sessie wordt aangeboden door het Platform Veilig Ondernemen Regio Rotterdam, MKB Rotterdam-Rijnmond, Cybernetwerk Zuid-Hollandse Eilanden en is mede mogelijk gemaakt door de MKB Deal Digitalisering ZHD (een initiatief van de provincie Zuid-Holland en de regiogemeenten Hoeksche Waard, Goeree-Overflakkee, Nissewaard en Voorne aan Zee).

CCRC Event
21-03-2024

Cyber Boost Sessie FME

Inschrijving is geopend

Naast dat het een middag is waarin je veel opsteekt over het cyberveilig houden van jouw onderneming, is het ook ontzettend leuk om aan deel te nemen. Groepjes zijn in onderlinge competitie en zo wordt er ook veel van elkaar geleerd. Als terugkoppeling op de workshop ontvang je van ons een whitepaper met de belangrijkste lessen en concrete tips.

CCRC Event
28-11-2023

Leer wat je moet doen als jouw onderneming wordt gehackt.

Event heeft plaatsgevonden

De focus van de sessies lag op de praktijk: wat als jouw bedrijf wordt geconfronteerd met een cyberincident? Ondernemers verplaatsten zich in het crisisteam van het fictieve bedrijf Bike4you.

CCRC Event
17-11-2023

Oefen een cybercrisis, voorkom verrassingen!

Event heeft plaatsgevonden

Een op de vijf ondernemers krijgt te maken met een cyberaanval. Zo werden veel ondernemers in Amstelveen de dupe van een computerhulpbedrijf. Zij vertrouwden hun internet en telefonie toe aan de systeembeheerder, die vervolgens zonder toestemming alle contracten op eigen naam zette en hoge bedragen incasseerde via automatische incasso.

03-10-2023

The ONE Conference

Event heeft plaatsgevonden

The ONE Conference biedt een plenair programma op beide dagen, met optionele breakout-sessies in kleinere groepen. Een breed scala aan onderwerpen komt aan bod, van zeer technische onderwerpen zoals malware-detectie, incidentrespons en rechtshandhavingszaken tot minder technische onderwerpen, zoals samenwerking tussen de publieke en private sector, governance, recent cybersecurity-onderzoek en natuurlijk het cyberoefenen in de keten!

02-10-2023

Cyber Boost Sessie Hack The Hague

Event heeft plaatsgevonden

Op maandag 2 oktober gingen 120 professionele hackers en studenten in het stadhuis van gemeente Den Haag verschillende systemen van de gemeente en haar leveranciers testen op hun digitale veiligheid.

19-06-2023

Eric-Jan de Roode , CCRC op de Remote Working Summit

Event heeft plaatsgevonden

De Anders Werken Summit stond klaar om je mee te nemen op een inspirerende reis door de nieuwe wereld van anders werken. De summit is hét  kennisplatform en de ontmoetingsplaats voor HR, IT en facility managers.

06-06-2023

Cyber Boost Sessie op locatie bij NFIR B.V. in Zwolle

Event heeft plaatsgevonden

Na een interessante en leerzame inleiding van CCRC over cyberincidenten en de organisatorische kanten daarvan, gaan de deelnemers aan de slag met fictieve cyberincidenten: hoe ga je daar mee om? Hoe reageer je met het crisisteam? Welke stappen onderneem je wel of juist niet? Dit alles om bewustwording rondom cybersecurity te vergroten!

05-06-2023

Kelvin Rorive, CCRC te gast in remotecast “Hybrid Working in Progress”

Event heeft plaatsgevonden

100% veiligheid bestaat niet, er is altijd een kans dat je gehackt wordt en wat doe je dan? Hoe communiceer je dit naar klanten en wie betrek je erbij? 

In de remotecast “Hybride Working in Progress” episode 18, gaat Kelvin Rorive van CCRC in gesprek met Mike Stern om antwoord te geven op deze vragen en toe te lichten hoe CCRC hierin kan ondersteunen. 

09-05-2023

Lustrumviering Digital Trust Center (DTC)

Event heeft plaatsgevonden

Op dinsdag 9 mei viert het Digital Trust Center (DTC) zijn 5-jarig bestaan. Het DTC is in 2018 opgericht als programma bij het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en heeft sindsdien een belangrijke rol gespeeld in het aanjagen van cyberveiligheid bij ondernemend Nederland.

31-03-2023

Cyber Boost Sessie

Event heeft plaatsgevonden

Eric-Jan de Roode trapt de sessie af met een inspirerende openingsspeech, gevolgd door Kelvin Rorive, die ons meeneemt in de wereld van cybercriminaliteit en ons laat zien hoe cybercriminelen denken. Aansluitend deelt Menno Jansen zijn praktijkervaringen en kunnen deelnemers al hun vragen stellen.

09-03-2023

Cyber Boost Sessie Focusplaza

Event heeft plaatsgevonden

Tijdens deze Cyber boost sessie bij Focusplaza georganiseerd door CCRC Kelvin Rorive, zitten de deelnemers op het puntje van hun stoel. Meerdere ondernemers onderzoeken tijdens deze sessie hoe de Cybersecurity in hun organisatie is georganiseerd. Unaniem wordt ingezien dat het oefenen van een cybercrisis, samen met je ketenpartners, erg noodzakelijk is.

CCRC wordt ondersteund door: