Hoe vaak oefenen jullie?

Een cyberaanval, is jouw organisatie er klaar voor?

Welkom bij het Cyber Chain Resilience Consortium (CCRC), waar diverse partners uit zowel publieke als private organisaties zich samen inzetten om organisaties binnen een ketens te beschermen tegen cyberaanvallen door het uitvoeren van realistische ketenoefeningen en het bieden van  professioneel bedrijfscontinuïteitsmanagement.

Wij maken jouw bedrijfscontinuïteit cyberweerbaar
voor de hele keten!

Experience a
cyber crisis

met de

Cyber Boost
Sessie

Weet jij wat je moet toen tijdens een cybercrisis? Wij leren het je! Tijdens de 3 uur durende interactieve Cyber Boost Sessie leer je, samen met experts en andere ondernemers, hoe te handelen bij een cybercrisis.

Tailored Cyber Crisis Response Simulation

met de

Cyber Crisis Response

Hacked! Ervaar een realistische cyberaanval samen met jouw ketenpartner tijdens de Cyber Crisis Keten Oefening. In deze oefening beheer je, samen met jouw ketenpartners, een op maat gemaakte cyberaanval. 

Human Cyber Treat Intelligence Indicator

met het

Human Threat Intell Platform

Human Cyber Threat Intelligence is een slim en anoniem early warning systeem dat je in staat stelt de ontwikkeling van cyberdreigingen binnen jouw keten te monitoren

Business Continuity
as service

met

HavocControl

Geef je het beheer liever compleet uit handen? Met  HavocControl fungeren wij als jouw partner voor robuust continuïteitsmanagement in de digitale wereld. Wij zorgen ervoor dat jouw organisatie compleet up to date is én blijft. 

Hoeveel cyberoefeningen heeft jouw organisatie dit jaar al georganiseerd?

Het organiseren van cyber crisis response oefeningen en continuïteitsmanagement kan ingewikkeld en kostbaar zijn. Wij helpen jou graag! Als stichting delen we kennis en creëren we waardevolle informatie.

  • Ben jij op zoek naar inspiratie om zelf een oefening samen te stellen, download dan ons handboek ‘Oefenen van een Cybercrisis’.
  • Liever uitbesteden? Kijk dan naar de mogelijkheden van een Cyber Boost Sessie of een Cyber Crisis Response. Wij zorgen voor samenwerking binnen de keten, bewaken de kwaliteit, houden de kosten laag en zetten specialisten in die de oefeningen ontwikkelen en begeleiden. 

Waarom cyberoefenen zo van belang is

Een cyberaanval is helaas niet te voorkomen.

Cyberaanvallen vanuit de keten vormen een steeds grotere bedreiging. Een cybercrisis is namelijk niet te voorkomen, vroeg of laat krijgt ook jouw organisatie te maken met een cyberaanval. Direct, of via een van jouw leveranciers. 

Door goede voorbereiding kun je de impact van een cyberaanval beperken.

Is jouw organisatie klaar voor een cyberaanval? Weten medewerkers precies wat zij wel of juist niet moeten doen? En hoe informeer je eigenlijk jouw partners? 

Het adequaat nemen van besluiten is van groot belang om de impact van een cybercrisis te minimaliseren. Net zoals bij andere noodsituaties kun je een organisatie voorbereiden op een cybercrisis door training en oefening.  Hoe meer je getraind bent, hoe minder schade je ondervindt als organisatie. 

Oefenen doe je samen. Wij helpen je graag!

Het is onze missie om de cyberweerbaarheid van Nederland te verhogen via realistische en effectieve cyber crisis response oefeningen voor zowel individuele organisaties als volledige ketens.  

De kans op een
brand:

1 op

0

De kans op een
inbraak:

1 op

0

De kans op een
cyberaanval:

1 op

0

CCRC wordt ondersteund door:

Blijf op de hoogte van cybernieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief!